Nooit MEER

images

Niet schrikke hoor van de titel maar mijnes buikie is er vol van en loop zelfs de bereaflaatpot voorbij omdat ikkus niet lekker in mijnes vel zit. Terwijl ikkus hetzelf heeft voorgesteld om er na toe te gaan of te wel het zelfs als eiske gesteld had. Waar hedde gij et nou allemaal over Albertje benne gij van de pot gepleurd kom op met uwes story en uwes probleemkes. Affijn et komt en et gaat goed komme hoor ooit.

vegas

Ikkus heb het hier over onze paar dagen in Las Vegas een stad zo midde in de woestijn met een paar verbindings weege die dwars door Vegas heenloope. En daar wilde ikkus voor de vierde keer heen. Om het nou is in het echies te beleefe. En niet als de voorgaande keere met de SRV waage ver van de strip. Nou dat heeft ikkus ondervonde allemaggies wat een tering herrie overal. Om nog maar niet te spreeke over de dol dwaze vrouwe die half bloot straal bezoope de mannelijke inversteerders te behaage. Ikkus zal het heus wel anders zien dan menigeen en zal heus wel iemand tegen de pootjes schoppe met mijnes mening maar dat neme ikkus maar voor lief. Als er iemand niet spoort hier op de strip ben ikkus het zeker wel toch? Loop in mijnes korte hoose in een roze shirt op sketsers en met mijnes VLOT brothers pet op te wandelen tusse de menigte.

article-2615569-1D6FBDF400000578-895_634x451

Mootje prevereert altijd en eeuwig dat ikkus er netjes bij mot loope als we ergens heengaan. Thuis in Macisvenda of Made loop ikkus altijd in house kleedij waarbij ikkus niet hoef te kijke of het bij elkaar past kwaa kleure maar et mag van Frau. Of te wel ze zegt er maar niets meer over en is het gedoogd. Maar effekens terug op de strip, benne gullie daar wel eens geweest en hebbe gullie ook zo loope slingere om alle menskes heen. Zwalkend over de strip waarbij je steeds teege figuure aanloopt van verschillende pluimage. Ik ben zelfs teege badman aangeloope die met zijnes badmuts en badcape liep te paradeere. Ook Elvis liep een dollartje op te haale bij de piepels die met hem op de foto wilde. Ook twee half ontkleede dames verkleed als politiemadammekes wilde dat je effekens tusse hen in kwam staan waarbij uwes eigenste fotograafke een plaatje mocht schiette en als je het wilde deede ze je ook nog handboeikes om en dat voor een paar dollar.

thumb

Dan zijn we ook nog door een casino gewalkt en ikkus keek mijnes oogies uit wat een hoop kassies die je de dollars uit te zak liet tovere. Ikkus had een vrijbriefke gehad van mijnes Mootje dat ikkus $ 100 mocht vergokke als ikkus daarna met haar naar de tietehoudersverkoophal zou gaan. Spontaan zei ikkus natuurlijk Ja met het idee dat de cuppies mij om de oore zouwe schiette. Nou er was maar 1 cuppie en die bleek in Holland te zijn bij een Rotterdamse cluppie, proficiat.

pleisterplaats

Om een of andere reede hebbe we de tietehoudersverkoophal tijdelijk uitgesteld omdat ik Mama vertelde dat ze bij de outlets in Gilroy misschien meer houders hadde voor dezelfde prijs en gelukkiger wijs nam ze op vrijdag 22 april het wijselijke besluit mij gelijk te geefe. Ach beste vriendekes het is niet allemaal kommer en kwel in dat Las Vergas hoor we hebbe ook wel een paar dinge gezien gedaan en geproeft waarbij je spontaan weer terug zou gaan. Maar ikkus nooit Meer al biede gullie spontaan een actie aan met een gratis overnachting, gratis eten en drinken $200 speelgeld en een foto met de twee agentes ikkus NOOIT meer.

af

Zo onderweg naar Chowcilla bespraake we de afgeloop vakantie hoe we het hebbe beleefd en wat we leuk vonde totdat we bijna ingesneeuwt op de top van de berg ons noodpakket aan voedsel moste opeete. Hadde we zelf zoiets van……het is mooi geweest we hebbe weer een hoop gezien en beleefd onze vrinden weer gezien en wat andere ontmoet. Maar onze volgende trip zal vast en zeker met onze eigenste Droppie of diens vervanger zijn richting Zweden en Noorwegen. De joe naait et steeds gaat Albertje Kretiek Himself koomende zaterdag verlaate en zal ooit nog eens terug keere maar Las Vegas Nooit Meer.

las

Gullie motte de garoete hebbe van de 36000 koeitjes waar we vandaag met Hans en Grietje en hun gevolg gaan bezoeke hierover natuurlijk later meer bij het blogske van ons Mooke.

Albertje Kretiek Himself vanuit een zonnig plekske

Advertenties

7 gedachten over “Nooit MEER

  1. Albert, ik leef met je mee..al die herrie en rare mensen moet geen pretje zijn. Snel verder en genieten van al het moois.
    Groetjes, Caroline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s