Ben er klaar voor

sjoetkeessie

Albertje wat ga jij in je sjoetkeessie doen om over de plas te wippen vraagt het boze oog bijna dagelijks. Ja, het bijna zover wij gaan weer naar de joe naait et steeds en deze keer niet met een SRV wagen ( in de volksmond gewoon een camper geheten) maar met een klein autootje. Net groot genoeg voor de schone onderboxkes van mijnes lief. Ik weet het nog steeds niet wat ikkus mee zal nemen naar de overkant. Ook deze keer heb ik persoonlijk medegewerkt aan een gangbare route en zelfs meegeholpen om slaapplaatsjes te vinden. Gaaf joh zo met zijn beide in de kamer, met mijnes regelmugske met knoppekast op schoot en ikkus met i-piet er naast. De knoppekast met appeltjestv aan de grootbeeldvoetbalkast verbonden en gaan met die banaan.

Allereerst onze stoeltjes in de plain uitgezocht want wij iets te brede piepels motte natuurlijk wel lekker zitten zo´n eind waar je zelf niet mag stuure. Nou gaan we lache en komme via Madrid waar Sinterklaas woont effekens naar Amsterdam gevlooge. Waar wij in zo´n blauwe zwaan stappe voor de oversteek. Tijdens de landing daar mot ikkus een mail krijge waarin staat waar en welke koets we magge gebruike die 4 weekjes.

stoeltjes voor Albertje en Mootje

En dan gaan we elke nacht slaape in een hotel, motel of huiske, ja wij gaan hetzelfde doen als in onze reis naar de onderkant van de aardbol. Heerlijk toeren in et autootje. Nou zijn we wel benieuwd of we de SRV wagen niet gaan missen. Altijd je eigenste bed, keuken en berenaflaatpot. Ochhhhhh ik kijk er al weer naar uit we gaan weer heerlijk zitten op een berenaflaatpot met water. Ik kan dan eten wat ik wil want ons Mootje zal daardoor niet in de lucht zitten. Voor de nieuwe meeleeskijkers een berenaflaatpot is een plee die tot de rand is gevuld met water zodat uwes aflaat heerlijk in de pot springt zonder achterlating van streepjes.

potje

Ja wij gaan geniete denk ik zo maar na het lezen van ons routeboekje een kijkje hier een loopje daar een hapje hier een drankje daar. Kortom het zal wel goed kome, toch?? Gaan jullie ons trouwens weer volge en zo nu en dan laten zien dat je mee leest?

Ik ben er klaar voor jullie ook?

SRV wagen

Gullie motte allemaal natuurlijk de garoetjes hebbe van mijnes Eega en wie weet hoor ik snel van gullie,

Albertje Kretiek Himself vanuit een winderig ( nee, niet ikkus) Spanje.

Advertenties

11 gedachten over “Ben er klaar voor

  1. We gaan via de blog met jullie op reis naar de joe naait er steeds ..kijk nou alweer uit naar jullie verhalen, foto’s . En na al die jaren jullie blogs te lezen hebben we al minder het woordenboek nodig 😉

  2. Natuurlijk ga ik met veel plezier het blog van Albertje Kretiek lezen. Kijk er nu al naar uit. Heerlijk die kijk op de Kaantjes, en hun gewoontes.
    Alvast veel plezier met de voorbereidingen.
    Jolanda

    1. Omdat je zo´n multicity-ticket overzees niet met Transavia kan boeken. En los business class ticket Transavia en dan KLM naar de USA kost ongeveer 2 x zoveel, plus nu mogen we héél veel bagage meenemen, ook op de vluchten Madrid-Amsterdam (zo´n 80kg per persoon als we willen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s