Bestemmingen

We zijn al in juni begonnen met het boeken van hotels en dat blijkt een gouden greep te zijn geweest, want de prijzen zijn inmiddels op veel plaatsen een stuk hoger. Wel boekten we alles annuleerbaar, zodat we nog wat konden wijzigen hier en daar in de route of betere accommodatie konden vinden.

We sleutelden wat af en inmiddels lijkt alles aardig definitief, al houden we een slag om de arm voor het laatste stukje van onze reis. Na Death Valley wordt het kiezen om de noordelijke route via Mono Lake en Bodie te nemen en dan onderweg de Smith Valley Dairy te bezoeken óf om toch zuidelijk te blijven als het slecht weer is. We gaan namelijk de sneeuw en kou niet opzoeken en het is nog maar de vraag of de onverharde weg naar Bodie zo vroeg in het seizoen sneeuwvrij en begaanbaar is. We zullen dat online in de gaten houden en in Las Vegas besluiten wat we gaan doen.

Gaan we zuidelijk, dan nemen wij een overnachting in Lone Pine en bezoeken we de Alabama Hills, ook geen straf! We zullen dan al de avond voor de familie van der Mee in Chowchilla is, daar ook al slapen. Zo niet, dan komen we die dag vanuit Manteca.

In bovenstaand kaartje kan je de geboekte hotels en huisjes aanklikken, zien op Google Maps waar ze liggen en de websites aanklikken.

Voor de bezienswaardigheden onderweg, kan je klikken op de ballonnetjes in onderstaand kaartje.

Advertenties