Typical Vegas Kaantjes

facebook

Las Vegas wie heeft er nog nooit van gehoord een plekje op deze aardkloot waar alles kan. Ben je gek of ietsepietsie vreemd, hier val je gewoon niet op. Of andere piepels laate we ze maar toeriste noeme maake er plaatjes van voor thuis. Om daar te kunne zien was ze allemaal beleefd hebbe. Dus Ikkus met fotocamera is aan de wandel om te kijke of ikkus iets kon vinde wat gullie beslist moste weete.

bloot

Helaas pindakaas in verband met de op deze blog geldende praaivisie regels mag ikkus niets over andere schrijfe. Want ikkus is ook anders dan de rest en zou het vreemd vinde als men mijes op een plaatje zou zette voor thuis. Gullie zalle schrikke als uwes achternicht met een plaatje thuis komt waarop Albertje een ijssie eet. Gullie motte weete de wereld is klein en voor je het weet loopie een bekende tegen et lijfie.Nee, Albertje blijft netjes en gedrag zich ook in het buiteland als een idiale schoonzoon laten we schrijfe.

humor

Rare kaantjes ze loope het liefst op trimschoene met witte sokke en een petje op hun bolletje. In hun handjes een litterke softdrink met een strooke of te wel een rietje op zijne plat Nederlands. Ontbijte met vreemde dinge zoals van die platte pizza´s die ze ezels noeme zoiets van borito. Werpe er een paar eiere bij met de zonneschijn op, je weet wel met hele eierdooiers. Of een eike easy over, voor die niet engelstalige is dat een omgepleurd eike waarbij et dooierke heel blijft maar aan twee zijde een korstje krijgt. Dan hebbe ze biscuits included gravie of om de piepels te helpe een dik gebakke beschuitje met een soort wit grijze saus en is behoorlijk vet. Ik mag en mot et niet hebbe in verband met mijnes gezondheid, gadverpielekes het lijkt wel brood met witkalk. Ook eete ze veel bacon bij hunnes eikes das best lekker hoor ook de hashbrowns (geschaafde aardappel gebakken) is lekker en lust ikkus best.

burger

Maar het ergste is de wandele kaantjes, zoals ikkus als eens eerder schreef is het loope niet geschikt voor kaantjes en pakke voor elke scheet hunnes automobiel. Nou gaan ze hier ineens sportief doen en gaan ze zwalke langs en op de strip. Allereerst mot je kaantjes uitlegge dat er naast gewone oversteeklampies en ook lampies zijn voor loslopende wandelaars. Staat et lichie op wit dan mag je oversteeke en tijdens de oversteek gaat et lampie aftellen zodat je kan zien hoeveel tijd je over heb om veilig de overzijde te haale. Alleen de autokaantjes die wellicht voor et eerst wandele kenne dat systeem nog niet en als gevolg een partijke remmende automobieltjes die veel te bang zijn om een wandelkaantje onder de wielen te krijge. Hier in de joe naait et steeds is het de gewoonte om voor bijna alles wat er effekens mis gaat je voor het gerecht te sleepe voor een hoge schade vergoeding. Zo heeft oooit een dwaze mamakaan een paar miljoen gekreege omdat ze uitglee op een pas gedweilde vloer. Nou loop je bij het schijthuis slalom te loope om langs alle waarschuwings bordjes te lopen met de tekst look out wet floor.

1

Wandelkaantjes weete ook nog niet welke kant ze opgaan en loope als kudde kenijne met een kluitje het riet in. Maake op de gekste onhandigste plekskes een fotooke voor hunnes friends. Maar het aller ergste hier in Las Vegas zijn wel de vele piepels die je wat wille aansmeere van een klupske met happy end tot een casa voor 1 week per jaar. Dat heet geloof ikkus timesharing of zo iets. Dan loope hier van die piepels die loope te roepe dat onze lieve Heer niet dood is maar op de strip wandelt. En verklede piepels die net doen of ze heel arm zijn. Ga nou niet gelijk in opstand kome van Albertje dat ken je niet maake en dat is niet zo of meer van dat gemauw. Er zulle best erge gevalle zijn maar uit heel betrouwbare bron van iemand die hier woont en werkt blijke dat ook artieste te zijn die arm zijn speele.

las-vegas-cirquedusoleil

Wat doen gullie dan in Las Vegas hoor ikkus knarse door et schermpie heen. Voor de show en de luxe. Over de show mag ikkus volgens de wet van Mootje niet schrijfe omdat ikkus anders in haares gemauw zit te wroette. Als je daarover meer mot weete kijk dan effekens bij haares blogske. Shittekes nou mag ikkus ook al niet schrijfe over de luxe waar ikkus en Frau op dit moment in baade. Dus sla ikkus dat wijselijk over want over de ervaring in het leefe met Frau heb ikkus al lange tijd heb namelijk al meer dan genoeg mijnes kupke gestoote. Nee hoor lieve leesgenoote ikkus is heel blij met mijnes Mooke en hoop nog heel lang met haares te magge reize. Ik ga nou weer effekens mijnes bolleke rust geefe en naar buite kijke naar de vrouwe in hele kleine kienies want ons slaapkamer raampie kijkt uit over de pool. I love It.

mandmworld
Gullie motte weer de garoete hebbe van Albertje Kretiek Himself vanuit Las Vegas Joe naait et steeds waar et vandaag gewoon weer bove de dertig graade wordt en er hopelijk vele lady´s de pool gaan bezoeke want we zoude vandaag een rustige dag hebbe hier zij het boze oog. Joepie een pooldayoff.

Advertenties

3 gedachten over “Typical Vegas Kaantjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s