Bijna een Kaantje

Voor degene die ooit in de joe naait et steeds zijn geweest is dit komende gemauw een soort thuis koome. De piepels die de oversteek nog nooit hebbe kunne maake probeer ikkus via deze weg een kijkje achter de scherme te geefe.

Alleerst mot ikkus gullie allemaal hartelijk bedanke voor het bekijke en soms reageere van het gezwets van Albertje Kretiek Himself. Al vele jaartjes, denk zo´n 20 jaar probeer ikkus mijn gevoel te uite. Lache is dat er piepels zijn de echt niet begrijpe wat ikkus schrijf en das maar goed ook. Op een paardeforum leeze ze ook mee en een paar schatjes hebbe aangegeefe et echt niet te begrijpe. Lieve deerntjes probeer is tusse de regeltjes door te leeze en gebruik een bietje fantasie van jezelf met een snufje zout, twee druppels jus de orange en 1 uitgeperste citroen vermengd met een klein flesje spa rood. Het recept slaat nergens op net als het gemauw van Albertje Kretiek Himself ha ha ha.

bokt_beesie

Bijna een Kaantje daar begon ikkus mee vanmorgen zo alleen in de kamer zittend met een koppie pleur, decaf deze keer wat er was niks anders. Mot gelijk hoope dat ik ervan wakker blijf van de water met een smaakie. Mijnes Frau ligt nog zachtjes te ronke, droomt van mooie dingetjes. Allememagies we hadde vanacht een groot bed dat ikkus op een gegeefe moment Frau kwijt was na drie omwentelinge dacht ikkus bij haar te zijn blijkt ze op de plee te zitte. Ja lach maar maar ikkus had gistere en kattebelletje aan haar broekske gedaan omdat ikkus bang was haar kwijt te raake. Hed ikkus het hele belletje niet gehoord toen ze haar bedje uitstapte dus nou mot ikkus op zoek naar wat iets meer geluid geeft.

Bijna een Kaantje wil ook zegge dat ikkus na een week de smaak te pakke heb en Droppie USA als een warme jas heb aangetrokke. De kaantjes zijn trouwens ook 1 met hunnes auto hoor. Zo erg zelfs dat ze haast niet uitstappe en als ze een keertje uitstappe maar een heel klein stukkie hoefe te loope.

Ze slijte hier meer autobande dan schoenzoole zal ikkus maar schrijfe. Het is zo erg zelfs dat een bakkie koffie gehaald wordt bij een tent die een rij door gat heeft. In Holland bekend als drive thru bij mc Donald en in Spanje als Mac Auto. Ook het pinne bij de bank is eenvoudig je rijd je koets in de drive bank en pakt daar je geld. Nee een echt kaantje komt niet voor elke scheet uit zijnes auto hoor.

Parkeren strak voor een deur van de winkel waar ze motte zijn is het te druk en motte ze een stukkie loope dan rijde ze door naar het volgende winkelblok daar zit ook dezelfde store nog een keer.

Daytona_AutoMall_012

Om een auto te koope ga je ook niet veel loope je rijdt de plaatselijke autoverkoopstraat in waar alle merken een zaak hebbe en rij zo langs de te verkoope auto´s. Zie je wat leuks dan stap je effekens uit en een verkooper van dienst speert naar je toe om zo zijn provisie wat op te schroeve. Ja die kaantjes hebbe een hekel aan loope denk je dan totdat je langs een afgesloote woonurbo komt je weet wel een groep huize bij elkaar met een muur erom heen waarbij je bij binnekomst door de poort eerst gescreend wordt door de plaatselijke, ik had bij de politie gewild maar ikkus ben te dom, bewaker die eerst belt naar de bewoners die jij wilt bezoeke. Daar loope huisvrouwe in sportpakkies te renne langs de huiskes van hunnes dinnetjes om te laate zien dat zij goed bezig zijn.

running-when-you-dont-look-like-a-runner

Albertje zag van de week op zo´n urbo een wijfke sportief et huis uitkomme en ikkus dacht allememagies wat is die fanatiek. Ze loopt naar de hoek van de straat begint te holle en aan het eind van de straat gaat ze weer zachies loope. Loopt een super klein rondje en gaat haar huiske weer in. Ikkus weer wachtte om te zien of ze weer verder ging na een bezoekje aan de pot dacht ikkus. Na een half uurtje komt ze opgemaakt en in een hip setje de deur uit. Pakt haar auto rijd achteruit haar erfje af en rijd de eerst gelope straat in. Stopt bij het tweede huisje vanaf de hoek rijd de auto op het pad voor de garage en stapt uit, hupst daar naar binne en ikkus heb ze niet meer terug gezien. Want ikkus most natuurlijk weer verder met mijnes Droppie USA.

Nee, kaantjes en auto´s das een appart verhaal hoor, toen de brandstof prijze omhoog ginge een paar jaar geleede waare er kaantjes die kleinere autootjes ginge koope want die gebruikte minder brandstof volgens de Volkswagen dealer. Masaal werden er hier priusse besteld want tja een liter benzine koste wel 70 eurocent hier. Kan gullie uit betrouwbare bronne vermelde dat die slag hier gemist is en ze masaal weer aan de grote SUV gegaan zijn. Hoe groter hoe beter zulle ze denke ze kijke hier niet op een gallon (de meet eenheid die hier gebruikt wordt het is 1 gallon = 3,78 liter) en wij ook niet hoor. Wij toere keigaaf met onze Droppie USA V8- 6.2 l -Ecotec 3 en kijke niet op een gallon meer of minder hahahah.

Nou lieve mense ik ga weer eens verder ons Frau is intusse ook wakker en na een opfrisbeurt gaan we maar aan het ontbijt. We motte vandaag weer rijde tusse de kaantjes ,wel 4 uurtjes. On de road again lalalalala

Gullie motte de garoete hebbe van Frau en Albertje Kretiek himself vanuit een gaaf hotel langs de I 8 in Yuma.

Advertenties

3 gedachten over “Bijna een Kaantje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s